Kapcsolat

Bálint Éva

Bálint Éva

Tel: 06-30-688-8367
Email: evabalint11@gmail.com
Web: http://www.elet-jatek.hu
Skype: balinteva3

Referenciák

„Ha egyetlen szóval akarom jellemezni az Évával való, közel két éves munkánkat, az az őszinteség. Előtte nincsenek emberi játszmák és önmagunknak szóló ámítások: végtelenül finom szenzoraival a leghitelesebb szavak közül is csalhatatlanul megérzi, melyek az igazak, a valódiak. S ezekkel a valódi szavakkal, valódi gondolatokkal, valódi érzésekkel munkálkodva voltunk képesek együtt megtenni azt az utat, melyre vállalkoztam - biztonságban, őszinteségben. Köszönöm!”

/Laci, 36 éves/

 

"Számomra fontos, hogy egy segítő foglalkozású ember hiteles legyen abban, amit képvisel, elfogadó legyen és emberséges. Éva pont ilyen! Teret ad magának az embernek, nem helyette akarja a problémát megoldani, hanem biztonságos támaszt nyújt, így könnyebb megtalálni a saját megoldást! Klienseit nem betegeknek tartja, hanem életük vezetésében bármilyen okból megrekedt személyeknek, akiknek megerősítésre, támogatásra és elfogadásra van szükségük. Értő és éber figyelemmel vesz részt a terápiás órában. Jó hozzá visszatérni, majd megerősödve elengedni."

/Nóri, 35 éves/

 

„2010-ben több pszichológust is megkerestünk párkapcsolati és szexuális problémáinkkal, választásunk végül Bálint Évára esett. Majdnem egy éven át jártunk hozzá párterápiára. Ezek a beszélgetések nagyon sokat segítettek nekünk megérteni és elfogadni önmagunkat és egymást, és egy magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat. Azóta összeházasodtunk és most készülünk első gyermekünk vállalására.”

/Márta & Péter/

 

"Őszinte, természetes beszélgetések, tökéletes megnyugvás - ez jellemzi az Évával való találkozásokat. Ő valóban az az ember, akire a nap 24 órájában, az év 365 napján számíthat az, aki bizalmába engedi. Valódi segítség az élet minden területén."

/Rea, 16 éves/

 

„Úgy éreztem, nem tudom megoldani a párkapcsolatban megjelenő, illetve ismétlődő problémákat. Barátokkal való beszélgetés, végtelen eszmecserék sem segítettek túllépni (felülemelkedni) a felbukkanó nehézségeken. Ekkor határoztam el, hogy változtatok helyzetemen és szakemberhez fordulok. A beszélgetések során rávilágítást kaptam mi az, amin változtatnom kell, lelki fejlődésem és a párkapcsolatban lévő pozitív kimenetel érdekében. A közös munka során olyan fejlődést értem el, ami kihat életem minden területére, és tudom, hogy erre egyedül nem lettem volna képes.”

/Kati, 33 éves/

 

"Azt gondolom, hogy életem egyik legnehezebb, ugyanakkor legjobb döntését hoztam meg, mikor felkerestem Évát. "Házi feladataim" során eddig számomra ismeretlen szinteken ismertem meg magam, tanultam a bizalomról és a megbocsátásról. Hihetetlenül könnyű volt neki kitárulkozni, és már elhiszem, hogy végig bennem volt a megoldás, de nélküle sosem fedeztem volna fel. Mindig szeretettel fogok visszagondolni a közös munkánkra. Köszönöm!"

/Niki, 23 éves/

 

"Szerintem nehéz jó pszichológusnak lenni. Nehéz folyamatosan és éberen figyelni, hogy hol a határ, ameddig a szakembernek kísérnie kell; vagy hogy hol az a pont, ahol meg kell kicsit jobban piszkálni a páciens rutinjait; vagy hogy hol az a vakfolt, amelynek létét vissza kell tükrözni. De Évának mindez sikerült. Nyitottsággal, empátiával, derűvel, rugalmassággal és még sorolhatnám… Köszönet neki ezért és az ebből fakadó ráeszmélésekért."

                                                                                                                                                                                                 /Bözse, 40 éves/

 

"Én egy nehéz élethelyzetben, három sikertelen lombik-kísérlet után találtam rá Évára, és kezdtünk el együtt dolgozni 2015. elején. Azóta 29 hetes kismama vagyok és ezt Évának is köszönhetjük. Segített elfogadni az adott helyzetet és segített elhinni, hogy lehet máshogy, hogy sikerülhet. Biztosabb lettem a házasságunkban, ami ezáltal erősebb, jobb lett. Éva a kérdéseivel, gondolataival segít elindulni azon az úton, amelyen megtalálod a saját válaszaidat. Én hálás vagyok, hogy végül találkozhattunk. Köszönöm."

/Orsi, 35 éves/