Kapcsolat

Bálint Éva

Bálint Éva

Tel: 06-30-688-8367
Email: evabalint11@gmail.com
Web: http://www.elet-jatek.hu
Skype: balinteva3

Bemutatkozás

„Onnan tudod, hogy szeret valaki, hogy szabadabbnak érzed magad vele, mint amikor egyedül vagy.”

/Jean-Paul Sartre/

 

Több, mint egy évtizede dolgozom pszichológusként. Gyerekkorom óta érdekel a pszichológia, azt hiszem, már akkor is „pszichológus” voltam bizonyos értelemben. Hiszen – ahogy Lux Elvirától hallottam – a pszichológiát nem az egyetemen lehet megtanulni, erre születni kell. Ennek ellenére folyamatosan képzem magam, például végeztem hipnoterápiás tanfolyamot az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél. Számomra az első igazi szakmai élményt ez a képzés jelentette. Itt tapasztaltam meg, hogy milyen hatékonyan lehet felhasználni a módosult tudatállapotot a gyógyításban. Tanultam önismereti tanfolyamot vezetni, család- és rendszerfelállító terapeuta képzéseken vettem részt külföldi oktatók vezetésével, a gyászfeldolgozás segítését célzó kurzusokat hallgattam a Hospice Alapítvány szervezésében. A szexuálpszichológiát és a funkcionális meddőség pszichoterápiás kezelését Dr. Lux Elvira egyéni tanítványaként sajátítottam el, Elvira személyes felkérésére. Ezen kívül számos alternatív képzésben is volt részem, melyek hatással vannak gondolkodásomra, szakmai nézeteimre. Azonban a legmélyebb tudást a lélekről három gyermekem születése és nevelése során szereztem, szerzem.

Életünk során mindannyian szemben találhatjuk magunkat bizonytalanságokkal, küzdelmekkel és fájdalmakkal. Ilyenkor nem könnyű átlátni saját életünket, problémáinkat, illetve a megfelelő megoldást. Gyakran nem tudjuk, hogyan kezeljük a kialakult helyzetet, hogyan lépjünk tovább, hogyan nyerjük vissza egyensúlyunkat. Célom, hogy segítsek megtalálni azokat a saját készségeket és saját megoldásokat, melyek révén újra kompetensnek érezheti magát élete irányításában, újra képes lesz kiegyensúlyozottan élni egy magasabb önismereti szinten. Számomra a jó terápia az egész személyt célozza meg, és sok szinten kívánja megváltoztatni. Nálam a legfontosabb szabály, hogy ne fogadjon el semmit, amit mondok, csak akkor, ha igaznak érzi önmagára vonatkoztatva.

Weboldalamon rövid leírásokat talál mindazokról a problémákról, helyzetekről, melyekkel az elmúlt évek szakmai tapasztalata alapján sikerrel foglalkozom.  Ha az Ön életében is olyan nehézségek merültek fel, melyeket egyedül már nem tud kezelni, forduljon hozzám bizalommal, hogy megkereshessük együtt a megoldást, melynek révén el tud indulni az egyéni személyiségfejlődés útján.